Itaalia köök
4. jaanuar 2005, 11:09

Itaalia kartulipüreevorm

Itaaliapärane kartulipüreevorm suitsusingi, spinati, tomati ja juustuga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
5-6 dl kartulipüreed
4 tomatit
1 sibul
150 g suitsusinki
100 g külmutatud lehtspinatit
2-3 dl riivjuustu
1 tl punet
vormi määrimiseks
õli

Valmistamine
Pane kartulipüree madalasse määritud ahjuvormi. Koori ja haki sibul. Lõika tomatid õhukesteks viiludeks ja sink kuubikuteks. Pane tomativiilud vormi kartulipüree peale ning puista neile hakitud sibul, singikuubikud, kääridega katkilõigatud spinatilehed ja kõige peale riivitud juust ja pune. Küpseta vormi 225 kraadises kuumuses ahju keskosas umbes 20 minutit.