Lõunasöögi retseptid

Hakkliha-pajaroog 

Toidutare, 15. aprill 2009, 13:04

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g toorest peeti
1 sibul
õli
400 g loomahakkliha
1 puljongikuubik
2 dl tumedat riisi
2 dl estragoni
1 sl peterselli
1 tl soola
Kaste:
2 dl hapukoort(või maitsestamata jogurtit)
½ tl sidrunipipart
1 sl värsket ( või 1 tl kuivatatud estragoni)

Valmistamine
ValmistusviisKuumuta jämedalt riivitud peet ja sibul õlis. Lisa hakkliha ja pruunista. Lisa ½ liitrist keevast veest ja ühest puljongikuubikust valmistatud puljong, riis ja estragon. Hauta aeg ajalt segades 20 minutit. Maitsesta soola ja hakitud peterselliga. Kastme jaoks sega hapukoor hakitud estragoni ja sidrunipipraga. Serveeri pajaroog ja kaste eraldi. Suurepäraselt sobib lisandiks marineeritud kurk. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidMarineeritud kurk

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee