Kalatoitude retseptid

Ürdimarinaadis räimed 

Toidutare, 7. mai 2006, 12:41
Marineeritud räimed ürtidega. Enne tarvitamist peavad mõned päevad külmas seisma.

Koostisosad
300-400 g puhastatud või fileeritud räimi
I MARINAAD:
2 dl vett
2 tl soola
1 sl 30% söögiäädikat
II MARINAAD:
2 dl vett
2-3 sl äädikat
1 dl rapsiõli
3-4 küüslauguküünt
värsket tilli
värsket peterselli
mõni estragonioksake
2 tl soola
1 sl suhkrut

Valmistamine
Esimese marinaadi sees hoida räimi üle öö. Siis segada valmis teine marinaad ja lasta kaladel selles seista 2-3 ööpäeva külmkapis. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee