Lõunasöögi retseptid
7. oktoober 2006, 15:23

PIKKPOISS Ą LA LINDSTRÖM

Pikkpoisi tainasse on lisatud keedetud kartulit ja konserveeritud peeti ja kappareid. Valmistamisaeg umbes 10 minutit + ahjus 35-40 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
50

Koostisosad
400 g hakkliha
1 sibul
1 suur keedetud kartul
1-2 konserveeritud peeti
2-3 sl kapparit
1 muna
1 tl soola
1 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1/2 tl majoraani

Valmistamine
ValmistusviisKoori ja haki sibul. Riivi keedetud kartul peene riiviga ning peet veidi jämedamalt. Sega kausis või köögikombainiga kõik pikkpoisi ained ühtlaseks tainaks. Vormi tainast märgade kätega pikk peenike rull, aseta küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta 200 kraadises kuumuses ahju keskosas 35-40 minutit. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKartulipüree, roheline salat.