Lõunasöögi retseptid

PIKKPOISS Ą LA LINDSTRÖM 

Toidutare, 7. oktoober 2006, 15:23
Pikkpoisi tainasse on lisatud keedetud kartulit ja konserveeritud peeti ja kappareid. Valmistamisaeg umbes 10 minutit + ahjus 35-40 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
50

Koostisosad
400 g hakkliha
1 sibul
1 suur keedetud kartul
1-2 konserveeritud peeti
2-3 sl kapparit
1 muna
1 tl soola
1 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1/2 tl majoraani

Valmistamine
ValmistusviisKoori ja haki sibul. Riivi keedetud kartul peene riiviga ning peet veidi jämedamalt. Sega kausis või köögikombainiga kõik pikkpoisi ained ühtlaseks tainaks. Vormi tainast märgade kätega pikk peenike rull, aseta küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta 200 kraadises kuumuses ahju keskosas 35-40 minutit. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKartulipüree, roheline salat.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee