Pikkpoiss aedviljaga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
50
Koostisosad
400 g hakkliha
1 sibul
1 porgand
100 g kabatokki või bakla˛aani
1-2 sl õli
2 muna
1 dl rõõska koort
1 sl kartulijahu
2 tl ürdisoola
1/2 tl soola
1-2 tl paprikapulbrit
1/2 tl tüümiani
Valmistamine
ValmistusviisRiivi kooritud sibul, porgand ja kabatšokk. Pehmenda need pannil kuumas rasvas segades. Sega kausis hakkliha, riivitud aedviljad, munad, rõõsk koor, kartulijahu ning maitseained. Vormi segust küpsetuspaberiga kaetud plaadile pikkpoiss. Küpseta pikkpoissi 200-kraadises kuumuses ahju keskosas 35-40 minutit.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.
Kommentaarid (0)