Lõunasöögi retseptid

Pikkpoiss aedviljaga 

Toidutare, 23. märts 2010, 13:12
Pikkpoisi tainasse on lisatud porgandit ja kabatšokki või bakla˛aani. Valmistamisaeg 15 minutit + 35-40 minutit ahjus.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
50

Koostisosad
400 g hakkliha
1 sibul
1 porgand
100 g kabatšokki või bakla˛aani
1-2 sl õli
2 muna
1 dl rõõska koort
1 sl kartulijahu
2 tl ürdisoola
1/2 tl soola
1-2 tl paprikapulbrit
1/2 tl tüümiani

Valmistamine
ValmistusviisRiivi kooritud sibul, porgand ja kabatšokk. Pehmenda need pannil kuumas rasvas segades. Sega kausis hakkliha, riivitud aedviljad, munad, rõõsk koor, kartulijahu ning maitseained. Vormi segust küpsetuspaberiga kaetud plaadile pikkpoiss. Küpseta pikkpoissi 200-kraadises kuumuses ahju keskosas 35-40 minutit.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee