Itaalia köök

Arancini (riisipallid) 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 11:06
Rohkes rasvas praetud hakklihatäidisga riisipallid. See on eriline soe suupiste, mida pakutakse väikestes jaamades käru pealt ja süüakse paberituutust. Retsepti ainetest saab 8 riisipalli.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g riisi
2 muna
2 sl õli
4 sl riivitud Parmesaniu v. muud kõvat juustu
soola
400 g lahjat hakkliha
hakitud petersellilehti
2 kõvaks keedetud muna
riivsaia

Valmistamine
Valmistusviis
Riis keeta ja kurnata.
Lisada 2 lahtiklopitud muna.
Hakkliha pruunistada õlis.
Segada juustu, hakitud keedetud munade ja petersellilehtedega.
Maitsestada soolaga.
Võtta märja käega riisi, vajutada peos lamedaks ja panna keskele lihasegu.
Veeretada palliks.
Praadida rohkes õlis kergelt pruuniks.
Koduses miljöös on mõnus süüa neid tomatikastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee