Itaalia köök

SEENERISOTTO 

Toidutare, 24. august 2009, 18:51
Riisroog seenetga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
150 g peekonit
oliivõli
võid
2 dl riisi
soola
pipart
5-6 tomatit
400 g värskeid seeni (shampinjone, austerservikuid või kukeseeni)
6 dl puljongit
riivitud Parmesaniu v. muud kõvat juustu
1 sl seemneteta rosinaid
200 g külma prae- või keeduliha

Valmistamine
ValmistusviisTükeldatud peekon praadida õlis ja võis. Lisada hakitud sibulad ja riis ning hautada, kuni riis on muutunud läbipaistvaks. Panna juurde tükeldatud seened ja tomatid, maitsestada. Valada juurde puljong ning hautada riis pehmeks. Enne serveerimist segada sisse tükeldatud liha ja rosinad. Puistata pinnale riivitud Parmesani juustu.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee