Lõunasöögi retseptid

Värvikas sealiharisoto 

Toidutare, 22. aprill 2009, 11:28
Riisiroog sealiha ja aedviljadega.

Kogus: ühele

Koostisosad
350 g sealiha
1 sibul
1-2 sl õli või margariini
2 dl sõmerat riisi
4-5 dl vett
1 aedviljapuljongikuubik
100 g kaalikat
1 väike porgand
2 dl tükkideks lõigatud aedoakaunu
1 paprika
1/2 tl karrit
1 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
peale peterselli

Valmistamine
ValmistusviisLõika sealiha tükkideks ning koori ja haki sibul. Koori juurviljad ning lõika need väikesteks kuubikuteks või tükkideks. Kuumuta potis rasvaine ja pruunista selles kergelt sealiha. Kui liha on rasvane, pole muud rasva tarvis. Lisa sibul ja riis ning sega natuke aega. Pane siis juurde vesi ja puljongikuubik. Lisa kaalika- ja porgandikuubikud ning veidi hiljem tükeldatud oad ja väikesed paprikatükid. Maitsesta risotto ja hauta rooga umbes 20 minutit, vahepeal segades. Valmis roale puista hakitud peterselli või kääridega tükeldatud muid värskeid ürte.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee