Linnuliha retseptid

BROILERIRISOTTO 

Toidutare, 18. oktoober 2009, 17:00
Vürtsikas riisiroog broileri ja aedviljadega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
2-3 broileri koiva-kintsutükki
1 sibul
1 küüslauguküüs
2 sl õli
5 dl vett
1 kanapuljongikuubik
1/2 tl ürdisoola
1/2 tl majoraani
1 ml tüümiani (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 loorberileht
2 dl riisi
3-4 väikest porgandit
1 paprika
peale hakitud harakputke või peterselli

Valmistamine
ValmistusviisLõika broilerikoivad liigese kohalt tükkideks. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Kuumuta pajas või potis rasv ning pruunista kergelt broileritükid, sibul ja küüslauk. Lisa vesi, kanapuljongikuubik, maitseained ja riis. Kaabi porgandid, lõika õhukesteks viiludeks ja pane potti. Natuke hiljem lisa puhastatud ja väikesteks tükkideks lõigatud paprika. Lase risottol tasasel tulel haududa 30 minutit. Valmis roale puista peale hakitud harakputke või peterselli.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee