BROILERIRISOTTO
Kogus: ühele
Koostisosad
2-3 broileri koiva-kintsutükki
1 sibul
1 küüslauguküüs
2 sl õli
5 dl vett
1 kanapuljongikuubik
1/2 tl ürdisoola
1/2 tl majoraani
1 ml tüümiani (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 loorberileht
2 dl riisi
3-4 väikest porgandit
1 paprika
peale hakitud harakputke või peterselli
Valmistamine
ValmistusviisLõika broilerikoivad liigese kohalt tükkideks. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Kuumuta pajas või potis rasv ning pruunista kergelt broileritükid, sibul ja küüslauk. Lisa vesi, kanapuljongikuubik, maitseained ja riis. Kaabi porgandid, lõika õhukesteks viiludeks ja pane potti. Natuke hiljem lisa puhastatud ja väikesteks tükkideks lõigatud paprika. Lase risottol tasasel tulel haududa 30 minutit. Valmis roale puista peale hakitud harakputke või peterselli.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid
Kommentaarid (0)