Linnuliha retseptid

Broilerimaksa-peekonirisotto 

Toidutare, 3. märts 2009, 10:05
Broilerimaksa-peekonirisotto

Kogus: ühele

Koostisosad
2 dl sõmerat riisi
4-5 dl vett
1 lihapuljongikuubik
1 suur sibul
u 100 g peekonit
200-300 g broilerimaksa
3/4 tl soola
1 ml musta pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
200 g herne-maisi-paprikasegu
2-3 tomatit
peale peterselli

Valmistamine
ValmistusviisPane riis puljongikuubikuga maitsestatud keevasse vette ja jäta kaane alla nõrgal tulel keema. Koori ja haki sibul. Tükelda peekon ja broilerimaks. Pruunista peekon omas rasvas ja pane potti riisi juurde. Pruunista samas rasvas ka hakitud sibul ja maks. Maitsesta need soola ja musta pipraga ning vala panni sisu potti. Lisa herne-maisi-paprikasegu ja keeda, kuni riis on pehme. Vajaduse korral pane juurde vett. Lõika tomatid väikesteks tükkideks ja sega valmis risottosse. Puista peale kääridega tükeldatud petersell.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee