Linnuliha retseptid

PAELLA RANNAKARPIDEGA 

Toidutare, 15. august 2006, 08:14
Riisiroog rannakarpide, broileri ja shampinjonidega. Valmistamisaeg u 35 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
35

Koostisosad
1 väike broiler
1 sibul
1-2 küüslauguküünt
3 sl õli
1 ml Cayenne´i pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 ml musta pipart
2 ml tüümiani
1/2 tl rosmariini
1/2 tl karrit
1-2 ml safranit
5 dl kana- või lihapuljongit
2 dl sõmerat riisi
100 g ube või herneid
100 g shampinjone
1 väike purk rannakarpe (u 100 g)
KAUNISTUSEKS:
1 sidrun
oliive
1 paprika
krevette koorega ja kooritult

Valmistamine
ValmistusviisLõika broiler tükkideks, loputa külma voolava vee all ja kuivata. Koori ning haki sibul ja küüslauguküüs. Kuumuta rasv potis või suurel pannil. Pruunista selles kergelt broileritükid, keerates neid kahe puukahvliga. Lisa sibulad ja maitseained ning jätka segamist väiksemal kuumusel. Lisa kana- või lihapuljong ja riis ning veidi hiljem adevili. Hauta rooga 15-20 minutit. Kuumuta rannakarpe omas vedelikus ja lisa valmis toidule. Maitse ning vajaduse korral lisa soola. Vala paella serveerimisvaagnale kuhja ja kaunista sidrunisektorite, oliivide, paprikatükkide ja krevettidega.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee