Lõunasöögi retseptid

HAILÕIGUD KAPPARIVÕIS 

Toidutare, 15. juuli 2009, 12:18
Praetud haifileed anshoovise ja kapparivõiga. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
4 hailõiku (ą 200 g)
16 anshoovisefileed
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
Worcesteri kastet
1 sidruni mahl
2 sl nisujahu
125 ml toiduõli
150 g võid
2 sl kappareid

Valmistamine
ValmistusviisLoputa haifileed külma vee all ja tupsuta kuivaks. Pikeeri anshoovisefileedega ja maitsesta soola, pipra, Worcesteri kastme ning sidrunimahlaga. Paneeri fileed jahus ja prae teflonpannil õlis u 15 minutit. Võta pannilt ja jäta sooja kohta seisma. Kalla ära õli. Sulata pannil või, kuumuta selles kappareid ja kalla kaladele. Serveeri kõrvale redise-shampinjonisalatit.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRedise-shampinjonisalat.