Lõunasöögi retseptid

LŌHE KARTULIVORM 

Ruth, 26. detsember 2007, 10:55
Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
90

Koostisosad
300 g kuumsuitsulõhet
10 keskmist kartulit
½ tl soola
3 muna
4 dl kohvikoort
½ tl aroomisoola
2 spl võid
värsket tilli

Valmistamine
ValmistusviisKoori ja viiluta kartulid. Lao kartuli- ja lõheviilud kihiti võiga määritud ahjuvormi, nii et ülemiseks ja alumiseks kihiks oleks kartul. Raputa kartulikihtidele veidi soola. Lao kartulikihtide vahele kuumsuitsulõhet ja raputa peale hakitud tilli. Vahusta munad ja koor. Maitsesta aroomisoolaga ja vala vormi. Pane peale mõni võitükike ja küpseta 175 kraadises ahjus 1,5 tundi, kuni kartulid on pehmed. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee