Lõunasöögi retseptid

Ahjuvorst õunte ja sibulaga 

Toidutare, 3. september 2010, 06:39

Kogus: ühele

Koostisosad
1 suur rõngas saunavorsti
salsat või muud vürtsikastet
100 g sulatatud juustu
4 suurt kõva õuna
3 väga suurt sibulat
1 sl õli
3 sl vett
näputäis sidrunipipart
0,5 tl karrit
0,5 tl soola

Valmistamine
ValmistusviisLõika kooritud õunad ja sibulad õhukesteks sektoriteks, pane väiksesse paksupõhjalisse keedunõusse. Tee keskele veidi vaba ruumi, kalla sinna õli ja maitseained, kuumuta minut aega. Lisa vesi, sega läbi ning hauta väikesel kuumusel umbes 20 min. Tee vorstirõngasse paarisentimeetriste vahedega sisselõiked ja määri neisse vürtsikastet. Pista lusikaga ka igasse sisselõikesse sulatatud juustu. Küpseta ahjurestil 200 kraadi juures 20 minutit, võta ahjust välja ja tõsta sibula-õunahautis vorsti juurde. Roa kõrvale maitseb hästi kartulipuder. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidSalat

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee