Kalatoitude retseptid

Suitsukalapirukad lehttainast 

Toidutare, 6. märts 2006, 16:55
Lehttainapirukas suitsukalatäidisega. Suurtest isuäratavatest pirukatest saab maitsva ja toitva õhtusöögi. Retseptis antud kogustest saab 4 suurt pirukat.

Koostisosad
250 g valmis lehttainast
TÄIDIS
10 suitsuräime
2 keedetud muna
1 dl kerget majoneesi
MÄÄRIMISEKS
piima

Valmistamine
Pane ahi 200 kraadi peale kuumenema. Rulli tainas umbes 7 mm paksuseks neljakandiliseks tükiks. Lõika see neljaks ühesuuruseks tükiks. Keeda munad poolkõvaks, lõika viiludeks ja jäta jahtuma. Puhasta suitsukalad nahast ja luudest. Lao iga tainaruudu keskele 1/2 muna, sinna peale kalafileed ja lõpuks veidi majoneesi. Keera tainaruudud nurgeti kokku kolmnurkadeks ja vajuta servad kahvliga kinni. Pane pirukad ahjuplaadile küpsetuspaberi peale. Määri pealt piimaga. Küpseta ahju alumises osas 15-20 minutit. Serveeri koos õuna-sellerisalatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee