Kalatoitude retseptid

Anšoovise-oliivitäidisega kartuli-muretainakettad 

Toidutare, 24. oktoober 2006, 14:17
Anšoovise-oliivitäidisega kartulimuretainakettad. 

Kogus: kaheteistkümnele

Koostisosad
TAINAS
200 g külmi keedetud kartuleid
4 dl nisujahu
125 g margariini või võid
TÄIDIS
125 g anshoovisefileed (või vürtsikilu- või vürtsiräimefileed)
100 g musti kivideta oliive
2 küüslauguküünt
veidi peterselli
50 g riivitud Parmesaniu v. muud kõvat juustu
1/2 tl punet
2 sl tšillikastet

Valmistamine
Riivi kartulid ning sega koos jahu ja rasvainega köögikombainis ühtlaseks massiks. Jäta see 30 minutiks jahedasse tahkuma. Täidiseks haki anšoovisefilee, oliivid, küüslauk ja petersell. Lisa hulka riivitud juust, tšillikaste ja pune ning sega täidis ühtlaseks massiks. Rulli või patsuta tainas 0,5 cm paksuseks neljakandiliseks tükiks. Laota täidis sinna peale ja keera pirukas rulli. Lõika rullist 0,5 cm paksused viilud ja küpseta neid umbes 10 minutit 225 kraadises ahjus. Enne serveerimist jahuta. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee