Itaalia köök

Minestrone 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 11:04
Köögiviljasupp makaronidega. Valmis supp on üsna paks, maitserikas ja aromaatne, lausa kuninglikult hea.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
100-200 g suitsupekki
1 sibul
1 porgand
200 g peakapsast
1 l vett
1 lihapuljongikuubik
tükk porrut
1 dl herneid või 2 dl tükeldatud aedoakaunu
1/2 dl makarone
1 küüslauguküüs
2 sl tomatipüreed
1 m valget või musta pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
2 ml basiilikut näpuotsaga estragoni

Valmistamine
Lõika suitsupekk tükkideks. Koori sibul ja kaabi porgand. Lõika kõik aedviljad peenteks ribadeks. Kuumuta pekk potis puukahvliga segades. Lisa sibul, porgand ja kapsas ning pruunista need kergelt. Pane juurde vesi, lihapuljongikuubik, porrutükid, herned või oad ning makaronid. Lase supil tasakesi keeda 30 minutit ja maitsesta keev supp purustatud küüslauguküüne, tomatipüree, musta pipra ja maitseürtidega. Vajaduse korral lisa vett. Valmis supp on üsna paks, maitserikas ja aromaatne, lausa kuninglikult hea.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee