Lõunasöögi retseptid

SUPP VAHEMERE MOODI 

Toidutare, 19. detsember 2007, 18:46
Suvine köögiviljasupp vahemere moodi. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 sibul
1-2 porgandit
2 sl õli
1 l vett
1 aedviljapuljongikuubik
1 porru
100 g suhkruhernekaunu või 1 1/2 dl herneid
100-150 g rohelisi ube (aedoakaunu)
1 väike kabatshokk (150 g)
3/4 dl väikesi makarone
1/2-1 purk purustatud tomateid
1 tl soola
1 ml valget pipart
2-3 ml tüümiani (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
LISAKS:
pesto-kastet

Valmistamine
ValmistusviisKoori sibul ja kaabi porgand. Haki sibul ja lõika porgand viiludeks. Lase need potis kuuma rasva sees keema. Lisa vesi ning aedviljapuljongikuubik. Lõika pestud ja poolitatud porru tükkideks, samuti hernekaunad, oad ja kabatshokk ning lisa kõik ained supile retseptis antud järjekorras. Maitsesta supp soola, valge pipra ja tüümianiga. Lase supil kaanega kaetult tasakesi keeda tubli pool tundi. Maitse ja lisa vajaduse korral soola. Paku lisandina pesto-kastet, mida iga sööja ise segab oma taldrikul supisse.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidPesto-kaste. Valge leib.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee