Lõunasöögi retseptid

LILLKAPSAPÜREESUPP 

Toidutare, 17. märts 2007, 08:32
Lillkapsapüreesupp juustu ja kress-salatiga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g pastinaaki
1 suur kartul
300 g lillkapsast
8 dl vett
1 aedviljapuljongikuubik
1 tl ürdisoola
1 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
100 g sulatatud juustu
PEALE:
hakitud peterselli
kress-salatit või kressi peenestatud seemnepesi

Valmistamine
ValmistusviisKoori pastinaak ja kartul. Lõika need viiludeks ning lillkapsas tükkideks. Pane aedviljad ja aedviljapuljongikuubik keevasse vette. Keeda aedvili pehmeks, püreesta koos leemega ja pane tagasi potti. Lisa supile maitseained ning sulatatud juust väikeste tükkidena. Kuumuta ja sega suppi puukahvliga, kuni juust on sulanud. Vajaduse korral lisa maitseaineid. Puista supile hakitud peterselli, mõrkjat kress-salatit või kressi peenestatud seemnepesi, see annab supile teravama maitse.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRöstitud sai.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee