Lõunasöögi retseptid

KABATSHOKI-JUUSTUSUPP 

Toidutare, 4. jaanuar 2008, 08:41
Koorene kabatshokisupp sulatatud juustuga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g kabatshokki
1 suur porru
1-2 sl õli või margariini
1 l vett
1 kanapuljongikuubik
100 g sulatatud juustu
1/2 dl piima või rõõska koort
1 sl nisujahu
1 tl kuivatatud basiilikut või 1 sl värsket basiilikut
2 ml tüümiani (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
peale hakitud peterselli

Valmistamine
ValmistusviisPese aedviljad. Lõika kabatshokk koos koorega hästi väikesteks kuubikuteks ja porru õhukesteks tükkideks. Pehmenda aedviljad, segades neid potis kuumas rasvaines. Lisa vesi, puljongikuubik ja sulatatud juust väikeste tükkidena. Keeda vähesel kuumusel ja vahepeal segades umbes 10 minutit. Sega nisujahu piima hulka ning lisa supile. Maitsesta basiiliku ja tüümianiga. Vajaduse korral lisa soola. Puista valmis supile peterselli.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee