HÕRK HERNEPÜREESUPP
Kogus: ühele
Koostisosad
500 g herneid
10 cm porru heledat osa
1/2 porgandit
1 ml basiilikut (1 ml=maitseainelusikate komlpekti kõige väiksem lusikas)
5 dl lihapuljongikuubikust valmistatud leent
1 ml valget pipart
1 dl vahukoort
2 dl vahuveini
kaunistuseks mündi- või basiilikulehti
Valmistamine
ValmistusviisPuhasta ja tükelda aedviljad ning keeda lihaleemes pehmeks. Püreesta supp köögikombaini või mikseriga või hõõru läbi sõela. Maitsesta valge pipraga ja lisa vajaduse korral soola. Vahusta koor ning lisa supile vahetult enne serveerimist. Sega ettevaatlikult, nii et koor jääks peal veidi näha. Lõpuks lisa vahuvein. Jaga supp neljale taldrikule ja pane supi peale mündi- või basiilikulehti.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid
Kommentaarid (0)