Lõunasöögi retseptid

HÕRK HERNEPÜREESUPP 

Toidutare, 14. märts 2008, 10:46
Hõrk hernepüreesupp "Ninon". Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g herneid
10 cm porru heledat osa
1/2 porgandit
1 ml basiilikut (1 ml=maitseainelusikate komlpekti kõige väiksem lusikas)
5 dl lihapuljongikuubikust valmistatud leent
1 ml valget pipart
1 dl vahukoort
2 dl vahuveini
kaunistuseks mündi- või basiilikulehti

Valmistamine
ValmistusviisPuhasta ja tükelda aedviljad ning keeda lihaleemes pehmeks. Püreesta supp köögikombaini või mikseriga või hõõru läbi sõela. Maitsesta valge pipraga ja lisa vajaduse korral soola. Vahusta koor ning lisa supile vahetult enne serveerimist. Sega ettevaatlikult, nii et koor jääks peal veidi näha. Lõpuks lisa vahuvein. Jaga supp neljale taldrikule ja pane supi peale mündi- või basiilikulehti.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee