Lõunasöögi retseptid

Oliivipüreesupp salaamiga 

Toidutare, 5. jaanuar 2009, 11:34
Oliivipüreesupp küüslaugusalaami ja mandlitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Valmistamisaeg u 45 minutit.

Koostisosad
4 sibulat
1 sl oliivõli
1 l vett
1 tüümianioks
250 g rohelisi mandlitega täidetud oliive
50 g kooritud mandleid
250 ml kuiva valget veini
150 g küslaugusalaamit (viiludena)
50 g lambajuustu

Valmistamine
Koori sibulad, poolita ja lõika viiludeks. Kuumuta potis õli ja hauta selles sibulat, lisa vesi ja tüümian ning lase u 30 minutit tasasel tulel haududa. Kurna puljong. Püreesta u 1/4 puljongit koos oliivide ja mandlitega. Lisa püreele ülejäänud puljong ja vein, kuumuta. Lõika juust kuubikuteks. Jaota supp nelja sügavasse supitaldrikusse ja garneeri juustukuubikute ning salaamiviiludega. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee