Kreemjas seenesupp
Kogus: ühele
Koostisosad
8 dl valget kastet (beshamellkastet)
1,5 dl rõõska koort
2 munakollast
100 g mahedamaitselisi seeni (shampinjone, kukeseeni, puravikke jt)
1 sl võid
soola
jahvatatud valget pipart
hakitud maitserohelist
Valmistamine
ValmistusviisSeened tükeldada kas viiludeks, ribadeks või kuubikuteks ja kuumutada võiga. Kuumale supipõhjale lisada suurem osa kuumutatud koorest. Munakollased segada lahti ja lisada ülejäänud koor. Supp valada koore-munasegule pidevalt segades. Nii saab ühtlasema konsistensiga supi. Kuumutatud supile lisada seened, supp maitsestada. Serveerida supitaldrikul või puljongitassis, peale panna seenetükke ja riputada maitserohelist. Supile võib panna ka röstitud saiakuubikuid.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRöstitud saiakuubikud.
Kommentaarid (0)