Lõunasöögi retseptid

Kartuli-sibulapüreesupp 

Toidutare, 6. aprill 2008, 13:51
Väga maitsev supp.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g salatisibulat
50 g porrusibula valget osa
250 g kooritud kartuleid
6 dl köögivilja- või kanapuljongit
soola
suhkrut
jahvatatud valget pipart
jahvatatud muskaatpähklit
1/2 dl rõõska koort
maitserohelist

Valmistamine
Köögivili tükeldada väikesteks kuubikuteks ja kuumutada väheses puljongis pehmeks. Segu püreerida, lisada ülejäänud puljong ja keeta paar minutit. Supile lisada peene joana ning pidevalt segades rõõsk koor. Maitsestada. Serveerimisel riputada peale hakitud maitserohelist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee