Lõunasöögi retseptid

Köögiviljapüreesupp 

Sirje Rekkor, 12. detsember 2008, 13:29
Püreesupp köögiviljast (kapsad, kaalikad, naerid, porgandid, kartulid, aedherned, -oad jne.)

Kogus: ühele

Koostisosad
1.5 l Puljong
500 g Köögiviljad (kasutada võib kapsaid, kaalikaid või naereid, porgandeid, kartuleid, aedherneid või-ube
100 g Sibul
Porrulauk
Juurseller
petersellijuur
2 sl Või või toiduõli
2 sl jahu
1 dl Rõõsk koor
sool, suhkur
maitserohelist

Valmistamine
Köögivili tükeldada väiksemateks kuubikuteks ja keeta väheses soolaga maitsestatud puljongis pehmeks. Püreerida sauseguriga või köögikombainis. Rasvaine kuumutada, lisada jahu, segada ja kuumutada läbi. Lisada vähehaaval puljongit ja segada ühtlaseks. Lisada köögiviljapüree ja ülejäänud puljong, segada ühtlaseks ning kuumutada koos läbi. Supp maitsestada soola ja suhkruga. Laualeandmisel lisada koor ja riputada peale hakitud maitserohelist. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee