3. märts 2009, 09:56
Hautatud vasikasüda veini-koorekastmes
Vasikasüdame keetmiseks läheb aega umbes 1 tund. Kastme valmistamiseks u 10 minutit.
Kogus: ühele
Koostisosad
1 vasikasüda
soola
terapipart
1 loorberileht
võid
2 sl jahu
südame keeduleent
hapukoort
1 dl punast lauaneini
Valmistamine
ValmistusviisSüda keeta maitseainetega, selleks kulub umbes tund. Kuumutada jahu võis, lisada südame keeduleem ja keeta umbes 5 minutit, et kaoks jahu toores maitse. Maitsestada kaste hapukoore ja punase veiniga. Tükeldada keedetud süda ja lisada kastmesse, kuumutada keemiseni. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud riis või pasta.
Kommentaarid (0)