Hommikusöögi retseptid

Hautatud vasikasüda veini-koorekastmes 

Linda Petti, 3. märts 2009, 09:56
Vasikasüdame keetmiseks läheb aega umbes 1 tund. Kastme valmistamiseks u 10 minutit.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 vasikasüda
soola
terapipart
1 loorberileht
võid
2 sl jahu
südame keeduleent
hapukoort
1 dl punast lauaneini

Valmistamine
ValmistusviisSüda keeta maitseainetega, selleks kulub umbes tund. Kuumutada jahu võis, lisada südame keeduleem ja keeta umbes 5 minutit, et kaoks jahu toores maitse. Maitsestada kaste hapukoore ja punase veiniga. Tükeldada keedetud süda ja lisada kastmesse, kuumutada keemiseni. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud riis või pasta.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee