Hommikusöögi retseptid

MAKSASTROOGANOV 

Toidutare, 26. juuli 2007, 13:02
Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g maksa
soola
pipart
2 sibulat
2 sl jahu
võid
2 dl vett
tomatipüreed
hapukoort

Valmistamine
ValmistusviisMaks lõigata 2-3 cm suurusteks kuubikuteks. Tükeldatud sibul röstida võis, lisada maks, praadida segades, kuni see kergelt pruunistub. Maitsestada, segada 2 sl jahuga, valada juurde keeva vett. Lisada maitse järgi tomatipüreed ja hapukoort. Kuumutada kõik läbi, kuid mitte üle keeta. Kui maksakuubik pooleks lõigata ja see pole enam seest roosa, vaid on hall, on maks valmis.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKartulipüree, värske või hapukurk.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee