Mehhiko köök

Mehhiko oasupp 

Toidutare, 18. veebruar 2005, 17:23
Mehhikopärane oasupp peekoni ja Mehhiko rahvusliku chorizo suitsuvorstiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
250 g kuivatatud musti ube
1 porgand
1 sibul
küüslauku
1 väiksem porru
tükike sellerijuurt
õli
puljongit
soola
pipart
500 g peekonit
suvaline kogus rahvuslikku chorizo suitsuvorsti
maitserohelist

Valmistamine
Üle öö leotatud oad keeta peekoniga. Tükeldatud aedviljad röstida õlis, püreerida mikseris, segada supisse. Valmis supisse lisada peeneks tükeldatud suitsuvorst. Kaunistada supp maitserohelisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee