Lõunasöögi retseptid

Kirju oasalat 

Toidutare, 18. veebruar 2005, 17:50
Salat värsketest aedoakaunadest (võib kasutada ka konservi), punastest ja valgetest ubadest.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g värskeid rohelisi aedoakaunu (või konserveeritud rohelisi aedoakaunu)
1 purk konserveeritud punaseid ube
1 purk konserveeritud valgeid ube
1 sibul
4 sl veiniäädikat
2 sl sidrunimahla
soola
pipart
1-2 sl suhkrut
1/2 klaasi õli
kaunistuseks basiilikulehti

Valmistamine
Oakaunad keeta soolaga maitsestatud vees poolpehmeks, kurnata, jahutada. Konservid nõrutada. Osa valgete ubade vedelikust lisada salatisse. Sibul lõigata peenteks kuubikuteks. Segada kõik ained. Kaunistada salat värskete basiilikulehtedega. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee