Lõunasöögi retseptid

Läätsesupp kartuliga 

Toidutare, 17. veebruar 2005, 18:53
Läätsesupp kartuli ja tomatiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 dl pruune läätsi
1 1/4 l puljongit
õli
soola
pipart
2 sibulat
2 tomatit
3 kartulit
1/2 tl köömneid
1/2 tl ingveripulbrit
hakitud till

Valmistamine
Läätsed keeta puljongis poolpehmeks. Tükeldatud sibulad röstida õlis klaasjaks, lisada tomatisektorid ja kartulilõigud, kuumutada kõik koos läbi. Valada segu supisse, hautada, kuni kõik ained on pehmed. Maitsestada supp. Puistata peale hakitud tilli. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee