Läätsesupp paprikaga
Kogus: ühele
Koostisosad
1 klaas läätsi
50 g singipekki
2 sibulat
küüslauku
1 porrusibul
50 g võid
2-3 punast paprikat
1 1/2 liitrit kanapuljongit (võib teha puljongikuubikust või keeta eraldi kanast puljong, viimasel juhul lisada supisse ka kanalihatükid)
hakitud maitserohelist
Valmistamine
Puhastatud ja tükeldatud paprikakaunad hautada eraldi pannil võis ja lisada supisse keetmise lõpus. Kuubistatud singipekk lasta keedunõu põhjas särisema, saadud rasvas röstida tükeldatud sibulad, küüslauk ja porru. Valada juurde puljong, pestud läätsed, keeta tasasel tulel 45-50 minutit, lisada hautatud paprika. Valmis supile puistata hakitud maitserohelist. Kes soovib süües lisada oma taldrikusse karripulbrit, saab ehtsa indiapärase, läätse kodumaad meenutava maitseelamuse.
Kommentaarid (0)