Linnuliha retseptid

Kana-suvikõrvitsaroog 

Maie Danilas, 10. juuni 2010, 08:14
Kana-suvikõrvitsa-kartuli vormiroog. Ahjus küpsetamiseks 1 tund+ettevalmistusaeg.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g kanafileed
õli
500 g suvikõrvitsat
3 suurt kartulit
soola
purustatud musta pipart
broilerimaitseainet
2 muna
2 dl piima
kartulimaitseainet
aroomisoola

Valmistamine
ValmistusviisLõika kanafilee ristikiudu tükkideks. Kuumuta õlis, lisa pipart, soola ja broilerimaitseainet. Puista lihatükid margariiniga määritud ahjuvormi põhjale, lao peale suvikõrvitsaviilud ja riputa peale veidi kartulimaitseainet ja aroomisoola. Kõige peale lao kartulikettad ja riputa ka neile maitseaineid. Kalla munapiim vormi ja küpseta 200 kraadi juures umbes tund aega ehk kuni kartulid on pehmed.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidVärske salat.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee