Linnuliha retseptid

MAHLAKAS KANAROOG 

Toidutare, 5. mai 2008, 11:37
Kanapada köögiviljadega. Valmistamisaeg u 50 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
50

Koostisosad
4 kanakintsu
broilerimaitseainet
praadmiseks õli
2 väiksemat sibulat
2 haput õuna
4 porgandit
8 keskmkist kartulit
veidi õli
2 dl kohvikoort
vett
ürdisoola
soola

Valmistamine
ValmistusviisHõõru kanaliha naha alt broilerimaitseainega sisse. Lõika õunad ning kooritud sibulad ja kartulid sektoriteks, porgandid ratasteks. Prae kintsutükke pannil õlis mõlemalt poolt umbes 5 minutit ja lao siis mitte väga suure ahjuvormi põhjale. Kuumuta pannile jäänud õlis kergelt pruuniks ka ülejäänud toiduained ning kalla lihatükkidle. Kalla üle kohvikoorega, millele on lisatud nii palju vett, et vedelik toiduaineid peaaegu katab. Lisa soola ja ürdisoola. Kata kaanega ja küpseta 200 kraadi juures umbes 30 minutit ehk kuni kõik toiduained on parajalt pehmenenud.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee