Marineeritud sea välisfileeFoto: Jaan Heinmaa
16. jaanuar 2008, 12:30
Marineeritud sea välisfilee
Ahjus küpsetatud marineeritud sea välisfilee kamaraga.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
4 lõiku sea välisfilee kamaraga
1 tl sool
MARINAAD
2 sl sojakaste
1 sl veiniäädikas
2 küünt purustatud küüslauk
1 tk Sibul
1 tl Koriandriseemned
0.5 tl purustatud must pipar
1 dl toiduõli
Valmistamine
Sega kokku marinaad. Pane lihalõigud ahjuvormi ja kalla marinaad peale. Lase külmikus paar tundi maitsestuda, aeg-ajalt keera liha. Küpseta ahju madalamas osas 225°C juures umbes 30 minutit. Serveeri koos keedetud riisi ja värske salatiga.
Kommentaarid (0)