Lõunasöögi retseptid

Marineeritud sea välisfilee 

Harri Ilves, 16. jaanuar 2008, 12:30
Marineeritud sea välisfileeFoto: Jaan Heinmaa
Ahjus küpsetatud marineeritud sea välisfilee kamaraga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
4 lõiku sea välisfilee kamaraga
1 tl sool
MARINAAD
2 sl sojakaste
1 sl veiniäädikas
2 küünt purustatud küüslauk
1 tk Sibul
1 tl Koriandriseemned
0.5 tl purustatud must pipar
1 dl toiduõli

Valmistamine
Sega kokku marinaad. Pane lihalõigud ahjuvormi ja kalla marinaad peale. Lase külmikus paar tundi maitsestuda, aeg-ajalt keera liha. Küpseta ahju madalamas osas 225°C juures umbes 30 minutit. Serveeri koos keedetud riisi ja värske salatiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee