Kalatoitude retseptid

Dipikaste suitsuforelliga 

Toidutare, 19. september 2012, 05:43
Koorene külmkaste forelliga sobib nii ahjukartulite, noorte värskete keedukartulite kui keedetud aedviljadega.

Koostisosad
400 g külmsuitsutatud forelli
1 sl hakitud sibulat
1 dl hakitud porrut
1 dl hakitud tilli
2 dl kooresegust hapupiima (hapukoore ja hapupiima või keefiri segu, soomlaste kermaviili)
1-1 1/2 dl hapukoort
veidike Cayenne´i pipart
1/2 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)

Valmistamine
Lõika forell tükkideks. Sega kausis kooresegune hapupiim ja hapukoor, lisa sinna forellitükid, hakitud sibul, porru ning till ja sega kergelt läbi. Paku dipikastet ahjukartulite, suvel värskete keedetud kartulite või keedetud aedvilja juurde.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee