Lõunasöögi retseptid

TERVELT KÜPSETATUD SEAKOOT 

Triinu, 1. mai 2008, 09:32
Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1,5 kg seakooti
5 sl mett
1 tl karrit
2 tl sidrunimahla
2 sl Risso rapsiõli
3 läbi pressi surutud küüslauguküünt

Valmistamine
ValmistusviisLõika seakoodi sisse lõiked, sega kokku küüslauk-mesi-õli-karri ja sidrunimahl ning määri kooti seguga korralikult. Kõige parema tulemuse saamiseks võid lasta koodil seista kolm tundi külmikus ja siis küpsetada ahjus 200ŗ juures, vahepeal võid veel määrida seguga. ServeerimisviisLisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee