Linnuliha retseptid

TÄIDETUD KANA 

Triinu, 3. jaanuar 2008, 07:20
Täidetud kana portveini ja sinihallitusjuustukastmega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kana
100 g rosinaid
100 g kuivatatud aprikoose
1 sl Eesti võid
Risso rapsiõli
6-8 viilu saia
2 suuremat sibulat
McCormic soola
pipart
tüümiani
rosmariini
150 g toorsuitsupeekonit
100 g 10 % rõõska koort
100 g varssellerit
100 g porrusibulat
100 g piima
Kaste:
200 g kana praeleent või puljongit
300 g portveini
suts McCormic tüümiani, soola
pipart
100 g mustsõstraid (külmutatud)
75 g Royal Blue sinihallitusjuustu

Valmistamine
ValmistusviisVala aprikoosidele ja rosinatele peale kuum vesi, lase suts seista ja loputa siis külma veega üle. Tükelda peeneks peekon, sibul, porru ja varsseller, prae need võis ja õlis kuldkollaseks, lisa maitseained ja võta pliidilt. Lisa siis rosinad ja aprikoosid ning koore-piimasegus leotatud sai. Sega täidis korralikult läbi ning täida sellega kana, võid enne kana määrida soola-pipraseguga nii seest kui väljast, sule siis kokteilitikkudega kana taguots ja küpseta ahjus valmis. Kaste: Kalla potti kanapuljong ja portvein, keeda koos mustsõstarde ja maitseainetega, kuni pool kogusest on alles, sõelu ja tõsta potti tagasi. Lisa enne serveerimist kastmesse sinihallitusjuustutükke. Serveeri näiteks riisi või ahjukartulite ja köögiviljadega. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee