Lõunasöögi retseptid

Pasta arrabiata 

Toidutare, 2. juuni 2009, 19:34
Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
75 g peekonit
1-2 värsket tšillipiprakauna
2 sl oliiviõli
1 suur sibul, peeneks hakkida
1 küüslauguküüs, peeneks hakkida
500 g hakitud tomateid
soola
musta pipart
500 g pastat
2 sl hakitud peterselli
parmesaniu v. muud kõvat juustu

Valmistamine
ValmistusviisHaki peekon ja tšillipiprad. Kuumuta paksupõhjalisel pannil õli, lisa peekon, tsillipipar, sibul ja küüslauk. Keeda keskmisel kuumusel aeg-ajalt segades u 8 minutit. Lisa hakitud tomat ja 1 ¼ dl vett. Maitsesta soola ja musta pipraga. Kata pann kaanega ja keeda kastet tasasel tulel kuni see on tihenenud (u 40 minutit). Kui kaste hakkab valmima, lase suures potis vesi keema, lisa sool ja pane pasta keema. Pastat tuleb keeta kuni see on pehme, kuid hamba all siiski veidi kõva (al dente). Lisa kastmele petersell. Vala kaste pasta peale ja sega õrnalt. Riputa peale riivitud parmesani juustu. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee