Kalatoitude retseptid

Tuunikalakotletid 

Toidutare, 7. jaanuar 2009, 11:57

Kogus: neljale

Koostisosad
200 g Tuunikala vees (konserv)
1 tk keedukartul
2 küünt Küüslauk
1 tk Muna
0.75 dl Jahu
1 dl Riivsai
0.5 tk Tšillikaun
sool, pipar
1 peotäis Hakitud petersellilehed

Valmistamine
Nõruta tuunikalakonservid ja pane kaussi. Lisa riivitud kartul, muna, hakitud küüslauguküüned ja jahu. Maitsesta soola ja pipraga. Lase 10 minutit seista. Vormi segust kotletid, paneeri riivsaias ja prae keskmisel kuumusel mõlemilt poolt 2-3 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee