Linnuliha retseptid

Idamaine kanapasta 

Toidutare, 6. jaanuar 2009, 10:54

Kogus: ühele

Koostisosad
1 grillkana
1 sibul
1 porgand
150 g pastat
1 sl õli
1 küüslauguküüs, purustatult
2 tl karrit
2 tl tšillikastet
1 suur punane paprika, õhukesteks viiludeks lõigata
150 g herneid (värskeid hernekaunu või tavalisi suhkruherneid)
2 tl seesamiõli
60 ml sojakastet

Valmistamine
ValmistusviisEemalda kanaliha luudelt ning lõika õhukesteks viiludeks. Viiluta sibul ratasteks ja porgand ribadeks. Pane pasta soolaga maitsestatud vette keema ning keeda poolpehmeks (al dente), kurna. Kuumuta pannil õli, kata sellega ka panni küljed. Lisa sibularattad, porgandiribad, küüslauk, karri ja tšillikaste. Kuumuta veidi ning lisa pasta ja ülejäänud koostisained. Kuumuta keskmisel temperatuuril u 5 minutit. Maitsesta soolaga.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee