Linnuliha retseptid

Kanafileerosetid 

Toidutare, 8. jaanuar 2009, 18:26
Kanafileerosetid munanuudlite ja praetud köögiviljaga

Kogus: ühele

Koostisosad
1 karp Talleggi kanafilee rosette
pool pakki munanuudleid
1 zuccini
1 punane paprika
100 g sampinjone
125 g minimaisi
200g ananassikonservi koos mahlaga
ingveripulbrit
paar küüslauguküünt
chillit
seesamiseemneid
kurkumit
sojat
peterselli ja opraadimiseks rapsiōli

Valmistamine
ValmistusviisPaisutage munanuudlid sooja veega. kuumutage chilli, purustatud küüslauk ja teised maitseained õlid. Lõigake köögiviljad ribadeks ja praadige neid koos maitseainetega mõni minut. Segage juurde munanuudlid, maitsestage sojaga. Serveermisel lisage paar supilusikatäit rästiud seesamiseemneid ja hakitud peterselli. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee