Linnuliha retseptid

KANAPRAAD 

Toidutare, 27. september 2007, 12:24
Kanapraad täidetud zuccinidega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 Talleggi kanapraad küpsetusvōrgus
1 pakk kartulikroketeid
1-2 kesmise suurusega zuccinit
1 purk minimaisi
300g lillkapsast
200g türgi ube
100 g jogurtit
1 küüslauguküüs
riivjuustu
soola

Valmistamine
ValmistusviisValmistage kanapraad vastavalt pakil olevatele juhendile. Seni kuni kana küpsev, küpsetagde ka kartulikroketid. Lõigake zuccinid parajateks tükkideks ja õõnestage seest lusikaga tühjaks. Täitke zuccinikausid köögiviljaga ja pange ahju küpsema. Kui köögivili on peaaegu valmis, riputage zuccinidele riivjuustu ja küpsetage veel, kuni juust on sulanud. Serveerige kanapraad koos kartulikroketitega ja köögiviljaga. Kastmeks segage jogurt puistatud küüslaugu ja soolaga. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee