Linnuliha retseptid

KANAWOK 

Toidutare, 10. detsember 2006, 07:20
Singapuri kana- juurviljawok krevetidega. Valmistamisaeg u 20 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
20

Koostisosad
1 karp Talleggi Singapuri Kanawokki
50 g kooritud krevette
250 g hiinakapsast
125 g minimaisi
120 g brokkolit
1 suur porgand
1 punane paprika
1 baklazaan
ōli
suhkrut
heledat sojakaset

Valmistamine
ValmistusviisTükeldage köögiviljad. Wokkige kanatükid kiirest õlis, lisage köögiviljad, praadige veel mõned minutid. Lõpuks lisage krevetid. Maitsestage heleda sojakastmega ja suhkruga, vajadusel lisage soola. Wokkimine on looominguline tegevus, mis lubab retsepte oma maitse järgi muuta. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee