26. november 2008, 11:15
Sidruniga marineeritud lõhe
Sidruniga marineeritud lõhe. Enne serveerimist peab külmas 4-5 tundi maitsestuma. Serveeri eelroana või rootsi laual koos sinepikastmega.
Kogus: ühele
Koostisosad
500 g lõhe- või forellifileed
MARINAAD:
1/2 dl õli
3/4 dl sidrunimahla
2 tl jämedat meresoola
2 tl suhkrut
1 tl purustatud roseepipart
1 tl purustatud rohelist pipart
Valmistamine
ValmistusviisLõika lõhe ristipidi viltusteks õhukesteks viiludeks. Sega kausis kokku marinaad, pane lõheviilud sellesse ja lase 4-5 tundi külmas maitsestuda. Serveeri sidruniga marineeritud lõhet eelroana või rootsi laual koos sinepikastmega.ServeerimisviisEnne serveerimist lase 4-5 tundi külmas maitsestuda.LisandidSinepikaste.
Kommentaarid (0)