Hommikusöögi retseptid

AVOKAADOKASTE 

Toidutare, 24. detsember 2009, 12:18
Lihtne kaste avokaadost, mis valmina on ilus heleroheline. Sobib kiirsoolatud, suitsutatud või sütel röstitud kala juurde või dipikastmena. Valmistamisaeg u 10 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
10

Koostisosad
2 küpset avokaadot
1/2 dl sidrunimahla
1 tl sinepit
1 sl mett
1 tl soola
1 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti väikseim lusikas) või
4-5 purustatud rohelist pipart
1 dl õli

Valmistamine
ValmistusviisLõika avokaadod pooleks ja võta kivid välja. Eralda lusikaga koore küljest viljaliha ja tükelda seda veidi. Sega kõik ained mikseri või köögikombainiga ühtlaseks kohevaks kastmeks, mis valmina on ilus heleroheline. Paku kastet kiirsoolatud, suitsutatud või sütel röstitud kala juurde või dipikastmena.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist. LisandidKiirsoolatud, suitsutatud või sütel röstitud kala.