AVOKAADOKASTE
Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
10
Koostisosad
2 küpset avokaadot
1/2 dl sidrunimahla
1 tl sinepit
1 sl mett
1 tl soola
1 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti väikseim lusikas) või
4-5 purustatud rohelist pipart
1 dl õli
Valmistamine
ValmistusviisLõika avokaadod pooleks ja võta kivid välja. Eralda lusikaga koore küljest viljaliha ja tükelda seda veidi. Sega kõik ained mikseri või köögikombainiga ühtlaseks kohevaks kastmeks, mis valmina on ilus heleroheline. Paku kastet kiirsoolatud, suitsutatud või sütel röstitud kala juurde või dipikastmena.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist. LisandidKiirsoolatud, suitsutatud või sütel röstitud kala.
Kommentaarid (0)