Toidukordade retseptid

Spinatistruudel fetaga 

Angelica Udeküll, 2. märts 2011, 14:09
Spinatistruudel fetaga Daisy Lappard
Säästlikum perenaine võib struudlis ricotta asendada kohupiima või kodujuustuga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
250 g Lehttainas
400 g Spinat (külmutatud)
90 g Ricotta
90 g Feta juust
1 tk Sibul
1 tl Või
1 tk Muna

Valmistamine
1.  Sulata spinat ja pigista üleliigne vesi välja. 2.  Haki sibul ja prae pannil või sees.3.  Sega omavahel ühtlaseks massiks spinat, sibul, ricotta ja feta.4.  Klopi muna lahti ja lisa pool kogusest spinatitäidise hulka. Maitsesta kergelt soola ja pipraga. 5.  Rulli lehttainas laual õhukeseks ja aseta keskele vaona spinatitäidis.6.  Rulli tainas kokku ja määri pealt järele jäänud munaga.7.  Küpseta 220 kraadi juures 20 minutit.   # Külmutatud spinati puhul pead arvestama, et sulades ja vett välja pigistades väheneb kogus ligi kolm korda. 400 grammist külmutatud spinatist jääb järele vaid 150 g spinatit. # Kõige parem on lasta spinatil sulada aeglaselt külmikus. Kiiremaks sulamiseks võid asetada spinati voolava vee alla.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee