Taimetoidu retseptid

Kartuliklimbid 

Toidutare, 19. september 2012, 05:42
Kartuliklimbid sobivad hästi kalapuljongi lisandiks, sobivad ka lihapuljongi juurde. 

Koostisosad
2 keskmist kartulit või 200 g kartuliputru
30 g võid või margariini
1 muna
2 sl riivsaia või
3 sl jahu
soola
riivitud muskaatpähklit

Valmistamine
Keedetud kartulid riivitakse peenel riivil, segatakse juurde pehme margariin, lahtiklopitud muna, jahu või riivsai, maitsestatakse riivitud muskaatpähkliga ja segatakse hoolikalt. Kui soovitakse kohevamaid klimpe, võib munavalge lisada vahustatult. Lusikaga võetakse klimbid ja pannakse keeva, soolaga maitsestatud vette. Keedetakse, kuni klimbid tõusevad pinnale. Nõrutatakse sõelal.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee