Magustoidud

Lihtsad klimbid 

Toidutare, 19. september 2012, 05:42
Sobivad lisandiks piima-, aedvilja- või lihasuppidele. Selgete puljongite ja marjasuppide jaoks keedetakse klimbid eraldi vedelikus. 

Kogus: ühele

Koostisosad
1 muna
20 g võid või margariini
100 g puljongit, piima või vett
soola (suhkrut)
100 g jahu

Valmistamine
Lahtiklopitud muna segatakse sulatatud margariiniga, lisatakse vaheldumisi osade kaupa jahu ja vedelik. Taigen klopitakse hästi läbi. Teelusikaga võetakse vastu kausi serva väikesed klimbid ning keedetakse supis, kuni nad tõusevad pinnale. Serveeri supis või puljongis kohe pärast valmistamist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee