Linnuliha retseptid

LIHA-AEDVILJASUPP 

Ruth, 25. juuli 2009, 07:55
Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g kondist veise või linnuliha
1 porgand
1 sibul
1 petersell
tükike sellerit
1 viil kaalikat
250 g peakapsast
3 kartulit
1 l vett
1 sl rasva
soola
4 tera pipart
½ tl köömneid
maitserohelist

Valmistamine
ValmistusviisPane liha külma veega keema, riisu vaht. Lõika maitseviljad ribadeks ja hautada rasvas. Tükelda kaalikas, kapsas ja kartul. Lisa aedviljad ja maitseained leemele siis, kui liha on poolpehme (u poole tunni pärast). Keeda kaanega kaetult nõrgal tulel, kuni toiduained on pehmed. Lauale andmisel puista supile hakitud maitserohelist, lisa kuubikuteks lõigatud pehme liha.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee