Joogid

Türgi kohv 

Toidutare, 19. september 2012, 05:42
Kange mokakohv. 

Kogus: ühele

Koostisosad
Vesi
kohvi
(kardemon, nelk)

Valmistamine
Pane spetsiaalsesse türgi kohvi kannu väike tassitäis vett ning teelusikatäis suhkrut ja aja keema. Lisa kuhjaga teelusikatäis peeneks jahvatatud mokakohvi ja aja taas keema. Võta tulelt ja liiguta, kuni vaht kaob, aja uuesti keema, kuni tekib uus vaht. Vala vaht ära väikesesse tassi, lase kohv uuesti keema ja kalla tassi, loksuta kannu enne serveerimist, et kohvipaks oleks joogiga segamini. Enne joomist lase kohvil settida tassis. Suhkur lisa enne keetmist. Kohvi võib maitsestada vütsidega nt kardemon, nelk jt. Serveeritakse kõrvale klaas külma vett.
Lisandid
Klaas vett.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee